Antreprenoriat social Eco Vox

Eco Vox este o activitate de antreprenoriat social în care sunt implicate persoane din grupurile dezavantajate, inclusiv persoanele cu dizabilități intelectuale dezinstituționalizate. Scopul de bază al acestei activități este de a sprijini persoanele în cauză să se încadreze în câmpul muncii și să obțină anumite venituri pentru a depăși situațiile de criză.

Eco Vox a fost creată în anul 2012 de către Keystone Moldova și a fost finanțată de către OSF/MHI și Fundația Est Europeană. În cadrul activității de antreprenoriat social sunt confecționate gentuțe pentru dame, suporturi pentru pixuri, portmonee, genți din material textil, felicitări pentru diferite ocazii și multe alte lucruri. Produsele din gama Eco Vox sunt unice și durabile. Ele sunt confecționate manual din materiale ecologice și reprezintă, de fapt vocea persoanelor dezavantajate care își doresc o viață trăită cu demnitate.

Mai multe lucruri despre EcoVox puteți afla pe pagina web ecovox.md și pe pagina de Facebook EcoVox – produse din materiale ecologice.

People seated at a table working on projects while one person at the table receives personal instruction

Atelier de învățare a noilor tehnologii de lucru

Shoppers look at products on display in a park

Comercializarea produselor

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Keystone Human Services - International Moldova Association - Advancing the Human Spirit