iunie 14, 2024

Day

Licitație deschisă pentru selectarea unui expert/ grup de experți pentru realizarea evaluării finale a proiectului „Parteneriate pentru servicii de cantină socială incluzive și durabile”

Instituția Privată Keystone Moldova, în cadrul proiectului „Parteneriate pentru servicii de cantină socială incluzive și durabile” finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat și implementat de I.P. Keystone Moldova, I.R.M.S. „Diaconia”, A.O. „Concordia. Proiecte Sociale”. Contract de Grant ENI/2021/428-919 anunță concurs de selectare a unui expert sau grup de experți.
Read More

Masă rotundă cu genericul „Inovare și responsabilitate socială în industria alimentară prin colaborare cu Banca de Alimente”

Astăzi, 13 iunie 2024, a avut loc masa rotundă cu tema „Inovare și responsabilitate socială în industria alimentară prin colaborare cu Banca de Alimente”. Evenimentul a avut drept scop prezentarea bunelor practici de parteneriat dintre sectorul de afaceri și Banca de Alimente din Moldova, care asigură redistribuirea la timp a surplusului de produse alimentare către...
Read More