Galerie foto

Expoziţia foto "Lumea, aşa cum o văd Eu"
02.12.2009.Aceste fotografii au fost realizate de 7 copii şi tineri dezinstituţionalizaţi din Casa internat pentru copiii cu deficienţe mintale (băieţi) din Orhei, şi reintegraţi în familie cu suportul Programului  “Comunitate Incluzivă – Moldova”.
Ziua Internaţională a Copiilor la Tudora, Ştefan Vodă
01.06.2010.Evenimentul a fost organizat de Centrul Comunitar "Unitate" din satul Tudora.
Training media pentru părinţi şi persoane cu dizabilităţi
05.10.2010.Douăzeci de adolescenţi cu dizabilităţi şi părinţi care au copii cu dizabilităţi au învăţat să fotografieze şi să filmeze în cadrul unui training care s-a desfăşurat în perioada 30 septembrie - 1 octombrie 2010, la Chişinău. Trainingul a fost organizat de Grupul de Acţiune Comună în Strategii Media (GACSM) cu sprijinul financiar acordat de Fundațiile pentru o Societate Deschisă / Iniţiative Media în Sănătate şi are drept scop de a dezvolta abilităţile persoanelor cu dizabilităţi şi ale părinţilor lor de elaborare a materialelor media în scop de auto-reprezentare (self-advocacy).
Expoziţia foto "Lumea, aşa cum o văd Eu", ediţia a II-a
29.11.2010. Cea de-a doua ediţie a expoziţiei „Lumea, aşa cum o văd Eu” cuprinde fotografii realizate de copii şi tineri cu dizabilităţi intelectuale. Unii dintre aceştia au locuit timp de mai mulţi ani în Casa internat pentru copiii cu deficienţe mintale (băieţi) din Orhei.
Cadouri de la mamele moldovence din Italia pentru copiii din Moldova
10.02.2011. Cadouri de la mamele moldovence din Italia pentru copiii din Moldova.
Expoziția foto „Lumea, așa cum o văd Eu”, ediția a V-a
02.12.2014 Fotografiile din cadrul expoziției „Lumea, așa cum o văd Eu” au fost realizate de către tinerii cu dizabilități intelectuale, în conformitate cu tehnica PhotoVoice. Expoziția a fost organizată în cadrul proiectului „Media și comunicare pentru o societate incluzivă”, finanțat de Fundațiile pentru o Societate Deschisă / Inițiative Sănătate și Media și Fundația Soros-Moldova.
Expoziția foto „Lumea, așa cum o văd Eu”, ediția a VI-a
02.12.2015 Aceste fotografii au fost realizate de către tineri cu dizabilități, membri ai grupurilor de Auto-reprezentare. Expoziția a fost organizată în cadrul proiectului „Implicare prin acțiuni de advocacy și auto-reprezentare”, implementat de Keystone Moldova cu suportul The Swedish Organisation for Individual Relief - SOIR Moldova
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Keystone Human Services - International Moldova Association - Advancing the Human Spirit